Az olimpia alatt a sportszájtok Facebook oldalain is különösen nagy az aktivitás, de ez általában a magyar helyezésekről hírt adó “bréking” posztok és képek publikálásában ki is merül. Hiányolok néhány egyszerű megoldást, amellyel ki lehetne emelkedni a lájkvadászok mezőnyéből.

Kérdések: Hasonlóan fontos esemény kapcsán megannyi kérdést lehet feltenni az olvasóknak, hogy aktivizáljuk őket, főként az esélylatolgatás témakörében, de az eredményekről is érdemes kikérni a véleményeket.

Érdekességek: Az ötkarikás játékokkal kapcsolatban az internet önti magából a hasznos, vicces, érdekes, látványos oldalakat, alkalmazásokat, infografikákat, videókat, képeket, animgifeket és egyéb tartalmakat, mégsem jellemző ezek kiposztolása, pedig csak nyitott szemmel kell járni a világhálón, amit az olvasók igen nagy megosztási aránnyal díjazhatnak.

Linkek: A “bréking” hírek esetén nem szabadna megelégedni a lájközönt hozó, pusztán szöveges posztokkal, hiszen az olvasottság növelése a legfőbb cél. A Facebookon sokan kattintanak a linkekre, ezért egy rövid, később még frissülő összefoglaló megosztása megér egy-két perc várakozást. Felesleges beszállni a link nélküli posztversenybe, attól nem lesz több olvasónk.

Egy hozzászólás érkezett

Szólj hozzá!

Email cím (nem tesszük közzé)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top